Agrex mobil terményszárítók

Agrex mobil terményszárítók

Agrex

Az olasz Agrex cég nagy választékban gyárt klasszikus kialakítású, nagy választékú és megbízható mobil terményszárítókat. A jól ismert műtrágyaszórók és malomipari berendezések mellett a belföldi igényeken túl főleg orosz és román piacra szállít nagy mennyiségben.

Agrex mobil terményszárító

A szakaszos üzemű Agrex mobil terményszárító, hengeres kialakítású, rendelhető olaj/biodízel, vagy gáz/biogáz égővel, vagy számítógépes vezérlésű apríték tüzelésű kazánnal is. A berendezés magába foglalja a teljes technológiát, a fogadó garattól a kitárolást végző csigáig.

Működése

A garatba ürített termény egy kis lejtésszögű csigán keresztül jut a függőlegesen álló töltő csigára. Ez utóbbi végzi a szárítás közbeni terményforgatást és ürítést is, az oldalába épített „rosta” pedig a törtszem és idegen anyag leválasztását. A termény egy felül nyitott, az oldalán perforált hengeres silóba jut, aminek az alján keverő lapát biztosítósítja a forgatással együtt az egyenletes száradást. A szárítási ciklust (1,5-2 óra) követően az ürítési ciklus alkalmas a termény visszahűtésére. Kezelése egyszerű, a szárítási hőmérséklet és a vészleoldási hőfokok beállíthatók.

Fontos tudnivalók

A mechanikus elemek hajtása történhet traktorral és elektromos motorral. Egyes típusok, stabilan is beépíthetők. Teljesítményük 24 órás üzemből visszaszámolva 1,5-6 t/h. Fontos tudni, hogy az elektromos vagy gázellátáshoz kötött terményszárító telepítése építési engedélyhez kötött. Ezt a területileg illetékes MKEH (Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal) Mérésügyi felügyeletén lehet egy egyszerűsített eljárás keretében kezdeményezni.

 

Agrex mobil terményszárítók
Képek száma: 5 db
Agrex mobil terményszárítók
Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO