Sitrex rendkezelők (Rotary Rake)

Sitrex rendkezelők (Rotary Rake)

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

A Sitrex 420/11 rendkezelő megfelel napjaink műszaki követelményeinek: gyors, hatékony, erős és rendkívüli módon sokoldalú, amely magas minőséget és meglehetősen alacsony ráfordított munkaidőt eredményez.

A munkaszélesség és magasság, illetve a szállítási pozicionálás hidraulikusan beállítható. A rendkezelő rugók talajtól számított magassága, a tengely vízszintes beállítása, illetve a munkagép szállítási pozícióba történő rögzítése a munkagép leállítása nélkül elvégezhető. Az olajfürdős kivitelű hajtómű, amely kifejezetten erre a célra lett tervezve, egyenletes ütemben emeli a rendkezelő karokat, így kerülve el a veszteséget.

A lehetőségek széles tárháza

A munkaszélesség széles beállítási lehetősége, amellyel munkaidőt spórolhat.

Megfelelően strukturált rendek

A magas műszaki felszereltségnek köszönhetően, lehetővé teszi, hogy akár dombos munkafelületen, akár fordulás közben is megfelelő minőségű rendet készítsen.

A szénakezelés precíz módja

A hajtás nagyhajlásszögű kardáncsuklóval megoldott, amely lehetővé teszi a szükséges alakot és méretet, abban az esetben is, ha a traktorral fordulási manővert végzünk.

Optimalizált betakarítás

A csökkentő hajtómű lehetővé teszi, hogy a legjobb minőségű szénát takarítsa be a munkagéppel, mivel a rendkezelő rugók követik a talaj egyenetlenségeit is. A munkagép magas minőségű acélból és alkatrészekből készül, amely garantálja a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot. A kiegészítő hidraulikus rendszer segíti a munkagép mozgását, ez a rendszer vezérelhető a vezetői fülkéből is. A rendkezelő rugók tartókarjai különleges alakúak, amelyek megakadályozzák a deformációt és garantálják a hosszú élettartamot. Minden karon négy darab dupla rugó van, amelyek a magas minőségű acélnak és a hőkezelésnek köszönhetően, nagyobb felületi keménységgel és ütésállósággal rendelkeznek a munkavégzés alatt. A rugók könnyen áthelyezhetőek és cserélhetőek. A tandem kialakítás elérhetővé teszi a munkavégzést egyenetlen talajon is.

Letölthető állományok
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO