Breviglieri szárzúzók

Breviglieri szárzúzók

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

A Breviglieri szárzúzók kardántengely meghajtású gépek, amelyeket főként a szőlőkben és gyümölcsösökben, metszés után keletkezett hulladék, azaz a learatott gabonaszárak (kukorica, napraforgó, szalma, rizs, repce, stb.) aprítására, valamint a zöld területek karbantartására terveztek.

Főbb ismérvek

A Breviglieri szárzúzók különböző alakú késekkel ellátott, vízszintes rotorral vannak szerelve. Minden típus a traktor hátuljára, néhány típus azonban a traktor elejére is felszerelhető. A termékválaszték magába foglalja az országutak és árkok karbantartását végző szárzúzókat is. Minden egyes modell közös jellemzője az időtakarékos és alacsony energiafogyasztású működés, valamint a kiemelkedő teljesítmény, amely maximális hatékonyságot, kiváló minőséget, és megbízhatóságot biztosít.

 

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO