Agrex sószórók

Agrex sószórók

Az intenzív fagy a hidegebb hónapokban, különösen akkor, ha váratlan, mindig jelentős károkat és kényelmetlenségeket okoz a közúti forgalomban, repülőtereken, parkolókban és az autópályákon is. Ahhoz, hogy ezek a felületek biztonságosak legyenek mindenképpen szükséges nátrium-kloriddal kezelni őket. Erre fejlesztették ki az Agrex által forgalmazott sószórókat, melyek az utak jó állapotának fenntartását biztosítják, valamint csökkentik a csúszás veszélyét.

Technikai opciók

Az Agrex sószórók elosztó egysége, két elosztó tárcsából áll, amelyek rozsdamentes acélból készültek. A garat alsó része, amely gumis szállítószalaggal van szerelve, biztosítja az egyenletes szórást. A kijuttatás hidraulikus szórótányérral szabályozott. A gumiabroncsok csapágyazása lecsökkenti az aszfalt nyomását, még meglehetősen kritikus körülmények között is.

 

Agrex sószórók
Képek száma: 1 db
Agrex sószórók
Letölthető állományok
Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO