Hardi Neptun

Hardi Neptun

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Hardi szőlészeti permetezőgépek - egyedülálló sokoldalúság

A permetezőgépeknek ez a sorozata bármilyen kompromisszum nélkül képes permetezni a szőlő ültetvények bármilyen típusában és termesztési rendszerében. Bármik is legyenek az Ön igényei, az alacsony növésű, fiatal szőlőktől kezdve a kifejlett ültetvényekig bezárólag, a HARDI-nak ez a termékskálája garantáltan megfelel az Ön összes elvárásának. Például vegyük a szabályozható ventilátort a 2-fokozatú hajtóművével, amely a szabályozott és változtatható légáram és légsebesség legszélesebb skáláját képes biztosítani.

Hardi Neptun permetezőgép

NEPTUN EF: a klasszikus alapkivitelű ködképző permetezőgép, amely ideális a kisüzemi gazdaságok számára. A NEPTUN EF levegőrendszer, amellyel két félsor permetezhető le egy menetben, közepes és kis teljesítményű traktorokhoz lett tervezve a TLT kíméletes beindításával és leállításával. NEPTUN AB: a legjobb professzionális permetezéshez. Az előnyei között megtalálhatók a bemenetben elhelyezett terelőbordák, a 2-fokozatú hajtómű és a centrifugál tengelykapcsoló. Az axiálventilátor 3-féle méretben 750, 820, vagy 920 mm átmérővel rendelhető. Állítsa be a légáramot a permetezési szükségleteinek megfelelően: ehhez DUO, vagy V
terelőlemezek rendelhetők. Tegye gazdaságossá a teljesítmény felvételt közepes és kis növésű fák és bokrok permetezésekor. Kézi és elektromos vezérlő egységek rendelhetők, valamint nyomáskiegyenlítés funkció. (a 920-as változat nem rendelhető az 1500-as és az 1000-es modellhez)

Egyéb, technikai felszereltségekkel kapcsolatos kérdéseivel keresse kollégáinkat!

NEPTUN 1000 1500 2000 3000 liter
Csúcsminőségű, ütésálló polietilén tartály
Levegőrendszerek - EF vagy AB - az Ön igényeinek megfelelően

Hardi Neptun
Letölthető állományok
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO