Hardi Jupiter

Hardi Jupiter

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Hardi szőlészeti permetezőgépek - egyedülálló sokoldalúság

A permetezőgépeknek ez a sorozata bármilyen kompromisszum nélkül képes permetezni a szőlő ültetvények bármilyen típusában és termesztési rendszerében. Bármik is legyenek az Ön igényei, az alacsony növésű, fiatal szőlőktől kezdve a kifejlett ültetvényekig bezárólag, a HARDI-nak ez a termékskálája garantáltan megfelel az Ön összes elvárásának. Például vegyük a szabályozható ventilátort a 2-fokozatú hajtóművével, amely a szabályozott és változtatható légáram és légsebesség legszélesebb skáláját képes biztosítani.

Hardi Jupiter permetezőgép

A Hardi Jupiter vezető pozícióban van ebben a piaci szegmensben, ami a rendkívül jó felhasználói tapasztalatoknak és a gép mögött álló műszaki szakértelemnek köszönhető. A JUPITER a legnagyobb levegőrendszerrel van felszerelve. Ön a legerősebb, szimmetrikus légáramot biztosító levegőrendszerek közül választhat: SF 65 – 65.000 m3/h, vagy az SF85 – 85.000 m3/h, vagy az XF90 – 90.000 m3/h. Az erősített, 2-fokozatú és üres helyzettel is ellátott HARDI hajtómű megbízható teljesítményt nyújt, és megbízható működést garantál hosszú éveken keresztül a gyümölcsültetvények permetezésére gyakran jellemző forró időjárási körülmények között is. HARDI szivattyúk a legtöbb permetezőgép által igényelt 140 - 260 l/min teljesítménnyel.

Egyéb, technikai felszereltségekkel kapcsolatos kérdéseivel keresse kollégáinkat!

Jupiter 1000
ÜRES:
Tengelyterhelés (kg): 582
Vonórúdterhelés (kg): 88
Össztömeg (kg): 670
TELI:
Tengelyterhelés (kg): 1738
Vonórúdterhelés (kg): 402
Össztömeg (kg): 2140

Hardi Neptun
Letölthető állományok
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO