Hardi Rubicon permetezőgép

Hardi Rubicon permetezőgép

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Hardi Rubicon önjáró permetezőgép

A nagygazdaságok termelékenységi elvárásainak kielégítésére tervezett RUBICON új mércét állít az önjáró permetezőgépek elé. A kapacitás és az egyszerű működtetés harmonikus ötvözete jelentős területteljesítményben mutatkozik meg, aminek köszönhetően könnyedén és időben teljesítők a mindennapi permetezési feladatok.

Maximális hatékonyság

A RUBICON 9000 egészen újraértelmezi a termelékenység és az egyszerű működtetés fogalmát. Megnövelt tartálykapacitás nem csak a termelékenységet növeli, hanem a munkák időben történő elvégzését is megkönnyíti. Amikor a megfelelő időzítés a legkritikusabb tényező, akkor miért vesztegetné az időt tartálytöltésre, amikor tovább permetezhetne? A kapacitás hosszabb permetezési időt jelent azáltal, hogy csökkenti az improduktív közlekedésre és töltésre fordított időhányadot. Amikor az idő a legfontosabb, ne pazarolja azt töltésre.

Jobb kijuttatási minőség nagyobb sebesség mellett

Hasonlóképpen a szórókeret szélességének növelésével is fokozható a területteljesítmény, ami a legfontosabb, ha szorít az idő.
Egy 48 méteres szórókeret-szélesség 35%-os területteljesítmény-növekedést jelent egy 36 méteres szórókerettel összehasonlítva.
Egy 48 méteres keretszélességgel és 35 km/h munkasebességgel dolgozó RUBICON 170 ha/h területteljesítményt nyújt.
A jó minőségű kijuttatás és működés szempontjából alapvető fontosságú elvárás, hogy a fúvókák bármilyen üzemelési körülmények között a célfelület fölött megfelelő magasságban működjenek a keret teljes szélességében. Ez a RUBICON-nak semmilyen problémát nem jelent.
A szórókeret-felfüggesztés, az automatikus keretmagasság- és stabilitásszabályozási rendszerek lehetővé teszik alacsony keretmagasság alkalmazását anélkül, hogy a keret a talajba ütközne.
A szórókeret alacsony helyzetbe állítása csökkenti az elsodródás veszélyét, és jobb kijuttatási minőséget jelent, ami megnyugtató lehet, különösen nagyobb munkasebességnél.


Tartály: 9000 l (8500 l)
Motor: 180 LE Tier 4B
Erőátvitel: 4WD, hidrosztatikus
Vezérlőegység: HC 9600 / ISOBUS
Vegyszerbetöltés: 60 l-es ChemFiller vegyszerbekeverő
Öblítőtartály: Alumínium, 620 l
Szivattyú: ACE 650, hidraulikus meghajtású centrifugálszivattyú Oasis nedves tömítési technológiával
Üzemanyagtartály: 1200 l
Hasmagasság: 180 cm
Maximális gépmagasság: 4,3 m
Hidraulikus nyomtávállítás: 3,0–4,0 m
Szórókeret: Alumínium, kettős csukódású, 24–52 m

Hardi Rubicon permetezőgép
Letölthető állományok
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO