Hardi Mega permetezőgép

Hardi Mega permetezőgép

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Profi megoldás a napi munkákhoz Ismerje meg a jelenleg elérhető legnagyobb függesztett permetezőgépet.

A funkcionális kialakítás és a remek általános működés új mércét állít a függesztett permetezőgépek terén. A MEGA kialakítása kihasználja a teret a tartály és a fülke között, itt biztosít helyet a nagyméretű öblítőtartálynak, a burkolt oldalfelületek pedig védik az olyan részegységeket, mint a TurboFiller vegyszerbekeverő, a szűrők és a tárolórekesz.

Az EasyConnect rendszer biztosítja a permetezőgép gyors és egyszerű csatlakoztatását, az integrált támkerekek pedig a permetezőgép használata közben könnyen elrejthetők.

Menet közben az AirRide rugózási rendszer nagyobb kényelmet biztosít a kezelő számára, egyúttal segít a szórókeret stabilizálásában is. A nagyobb permetezési sebességgel és a nagyobb kapacitással a HARDI MEGA a vontatott permetezőgépek piaca felé fordul.

A Mega permetezőgép teljesen új kialakítással rendelkezik. A nagyméretű öblítőtartály kihasználja a főtartály és a traktor közötti üres teret. Ezzel a tömegközéppont is közelebb kerül a traktorhoz, és így – a már ismert rövid középszakasznak is köszönhetően – más függesztett permetezőgépekhez képest a MEGA közelebb helyezkedik el a traktorhoz. Amikor a MEGA a talajra letéve áll, akkor 8°-os szögben hátrafelé dől. Ezzel jobb hozzáférést biztosít a csatlakozásokhoz. A permetezőgép a felcsatlakoztatást követően, a munkahelyzetben válik függőlegessé a keretemelő rendszer optimális működése érdekében.

A bal és jobb oldal burkolattal rendelkezik, így könnyebben tisztítható, és nem szennyezi be sár a szelepeket és a folyadékrendszer egyéb részeit.

Egy másik kialakítási jellemző a főtartály és az öblítőtartály közötti integrált folyadékcsatorna. Minden tömlő és vezeték burkolt, és rögzített pozícióval rendelkezik.

Műszaki adatok
Tartályméret: 1800, 2200 l
Vezérlőegység: HC 6500, HC 8600, HC 9600
TurboFiller: nagy kapacitás, egyszerű kezelhetőség
Felszereltségi szint: D változat: DilutionKit-előkészítéssel
Folyadékrendszer: egyszerűen kezelhető, sok funkcióval rendelkezik
Vázszerkezet: nagyszilárdságú acélváz
PRO szórókeretek: kompakt, függőlegesen csukódó szórókeretek 15 és 28 m közötti szélességben

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO