Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Permetező gépek alkatrész szerviz
Permetezőgépek alkatrész és szerviz ellátása
2021.05.27.

Az erő- és rakodó gépek után az egyik legtöbbet használt eszköz a permetezőgép, hiszen a területek nagy részét éves szinten, 4-6 alkalommal le kell kezelni.

Szerencsére ebben is segít az Agroázis, olvassa el komplett szolgáltatásunk részleteit! 

A permetezőgép egy látszólag egyszerű eszköz, azonban jelentősen befolyásolja a termelési költségeket, a mennyiséget és minőséget is.

Kiválasztása évekre meghatározza a növényvédelmi munkáink eredményességét, mivel egy gép átlagos használati ideje 8-10 év.

Nem mindegy tehát, hogy milyen típust választunk, nem csak a gép műszaki színvonala, hanem a mögötte lévő szolgáltatás miatt sem.

Az Agroázis által forgalmazott Hardi és Jar-Met permetezők mögött, egy országos, ezen a területen speciálisan is kiképzett szerviz hálózat mellett, komoly raktárbázis és felkészült alkatrész gazdálkodók állnak.

Összesen 9 fő szerviz szakember biztosítja, hogy a permetező meghibásodásokat a legrövidebb időn belül elhárítsuk, a legkisebb kiesés mellett, legyen ez Hardi, Jar-Met, vagy bármilyen típus. A napi gyakorlatnak köszönhető, hogy a ma már bonyolult elektronikával, szakaszvezérléssel, keret szintszabályozással is felszerelt gépek mechanikus hibái mellett az elektronikus problémákat is gyorsan szakszerűen javítják.

Korábbi szerviz tevékenységünk mellett, a gépek időszakos műszaki felülvizsgálatát is végezzük több menyében. Ennek nemcsak környezetvédelmi szempontból van jelentősége, hiszen egy gyenge, kopott szivattyú, egy rossz nyomásmérő óra, vagy kopott fúvóka, a drága vegyszert úgy tudja pazarolni, hogy a pontatlan kijuttatás még kárt is okoz. Az a néhány tízezer forint vizsga költség, amibe egy ellenőrzés kerül, már akár egy alkalommal is megtérülhet. Munkánkat a Növényorvosi Kamara partnereként, a Növényvédő Gép Ellenőrző Állomás frechiese hálózatában végezzük. Itt lehet vizsgára regisztrálni.

A szervizelés mellett komoly hangsúlyt fektetünk a gépekhez szükséges alkatrész ellátásra.

Szerviz kocsikban, kollégáink telephelyén, illetve Bábolnán a központi raktárakban állnak rendelkezésre. Ezek egy része, már webshopunkon keresztül is elérhető.

Komoly gyári készleteink mellett elsősorban a gyorsabban elhasználódó elemekből alternatív beszerzési forrásokból is biztosítunk magas műszaki színvonalú, de kedvezőbb árú alkatrészeket. Ilyen például a kifejezetten versenyképes minőségű ASJ fúvóka.

 

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO