MoroAratri az eke specialista - Olaszország eke szegmens piacvezetője az Agroázis kínálatában

2020-09-29
MoroAratri  az eke specialista - Olaszország eke szegmens piacvezetője az Agroázis kínálatában

A több, mint 60 éves múlttal rendelkező Moro Aratri gyár székhelye az észak olaszországi Bergamo tartományban, Fontanellában városában van, amely az egyik legjelentősebb mezőgazdasági és ipari hagyományokkal rendelkező területen található: a Lombardia régióban.

A gyárat 1957 november 5-én a Moro család alapította, amelyből kifejlődött a jelenlegi Moro Aratri, ami mára egy modern vállalkozás, amely tudást, műszaki ismereteket és célirányos ipari technológiákat alkalmaz a mezőgazdaság érdekében. Moro Aratri filozófiája: kiváló alapanyagok, szilárdság, maximális megbízhatóság, alkalmazkodó képesség az egyedi igényekhez és a részletekre való figyelem. Több szabadalom is mutatja innovatív, fejlesztő munkájukat, valamint a márka mezőgazdaság iránti elkötelezettségét is.

Eleinte ekékkel jelentek meg a piacon, de mára lazítóikkal is jelentős forgalmat bonyolítanak le és az utóbbi években az új fejlesztésű kultivátorokkal is piacra léptek. Az olasz piacon a Moro Aratri ekék piacvezető pozícióban a piac felét adják.

A váltvaforgató eke kínálat rendkívül széles, ami magában foglalja a hat sorozatot, amin belül megtalálható az 1 vasú rigolírozó ekétől (MVP) a 9 vasú féligfüggesztett ekéig (DRAGON), tarlónjáró (XFS, DRAGON, RAPTOR) vagy barázdás kivitelben különféle változatok. Ezzel 35 LE-től 550 LE tartományig minden igényre, talajviszonyra megvan a megfelelő ajánlat.

A különféle talajokhoz alkalmazkodva széles választékuk van ekefej típusokból, amelynek megfelelő megválasztásával 22-110 cm között több lépcsőben munkamélység érhető el. Típus és kivitel függően az ekefejek osztása 90-140 cm között választható. A fogásszélesség szintén kiviteltől függően csaposan állítható 33-61 cm között (STEP és DRAGON sorozatnál) vagy hidraulikusan fokozatmentesen változtatható (WARRIOR, RAPTOR, XFS, DRAGON, MVP sorozatoknál). A kormánylemezek között választhatunk acél vagy műanyag tele kormánylemezből, vagy réselt acél kormánylemezből. Az ekevasak általában fordítható kivitelű orrbetéttel van felszelve. A gépek alap kivitelben nyírócsapos biztosítással rendelkeznek, de ha a körülmények indokolják, akkor rendelhetőek az un. StoneSystem hidraulikus ekefej biztosítással is. Az opciók között megtalálhatóak a különféle mélységállító támkerekek, szállítási átbillenős támkerék, vagy a MoroArtari szabadalom TransportSystem amely a munka közben biztosítja a mélységtartást, szállítási helyzetben a függesztett ekét félig-függesztettként tudjuk üzemeltetni. A szállítás megkönnyítésére a függesztett ekéknél elérhető a CompactSystem MoroAratri fejlesztés amely segítségével az 5-6 vasú kivitelek utolsó 2-3 ekefeje visszahajtható a gépre, így közelebb kerül a súlypont a traktorhoz és a traktor kiegyensúlyozottabbá válik vonuláskor. Felszerelhetőek a gépek beforgató lemezzel vagy különféle kivitelű előhántó fejjel.

A STEP sorozat függesztett kivitelű gép, 2-6 ekefejjel párral szerelve, az gerendely kialakítástól és az ekefej nagyságától függően 22-60 cm közötti munkamélységet érhetünk el. A fogásszélességet mechanikusan csapok áthelyezésével tudjuk megoldani.

A RAPTOR sorozatot tudjuk tarlónjáró vagy barázdában járó módón is üzemeltetni. 2-7 vasú kivitelben érhető el, amiből a 2-4 vasú kivitel a hidraulikus fogásszélesség állítás mellett csapos fogásszélesség állításúként is elérhető.

Az Agroázis 2017 óta forgalmazza a Moro Aratri ekéket és lazítókat. Fontos hogy a gazdálkodó a gépeket meg tudják tekinteni, ezért telephelyeinken bemutatógépek állnak rendelkezésre, hogy jobban megismerhessék a MoroAratri gépeket. Készletről elsősorban a STEP kivitelek érhetőek el 3-4-5 vasú kivitelben. De minden érdeklődőnek személyre szabott ajánlatot készítünk, mert a munkagép beruházás csak akkor lesz megtérülő, ha az igényeknek megfelelő optimális kivitel kerül az erőgép után. Nagyon fontosnak tartjuk a gépek utókövetését ezért nagy hangsúlyt fektetünk az Moro Aratri gépek szervizére, alkatrész ellátására is.

Ne feledje, az Agroázistól versenyképes árú, kiváló minőségű középmély lazítókat, kultivátorokat, váltvaforgató ekéket, vagy akár rigol ekét is beszerezhet! Készletről, vagy rövid határidővel biztosítunk Moro Aratri talajművelőket, Olaszország piacvezető ekegyártójától! Böngésszen készletes ajánlataink között az Agroinform oldalán vagy nézzen szét honlapunkon a teljes választékért.

Részletekért keresse bizalommal alábbi kollégáinkat:

Osgyán László +36 30 406 3347

Matuszka Gergő +36 30 368 3539

Czibere Péter +36 30 192 4179

Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO