MORO Aratri talajművelő eszközök az Agroázistól

2018-09-19
MORO Aratri talajművelő eszközök az Agroázistól

Az AGROmashEXPO és a Bábolnai Gazdanapok után Mezőhegyesen, a II. NAK Szántóföldi Napokon is testközelből ismerkedhetnek meg a gazdálkodók a MORO Arati ekékkel és lazítókkal az  Agroázis kínálatában.

A MORO Aratri 1957-ben alakult olasz családi vállalkozás, amely ma is a leszármazottak irányítása alatt áll. Kifejezetten ekék és lazítók fejlesztésére, gyártására specializálódtak, újabban kultivátorokkal is foglalkoznak.

A vállalkozás a legnagyobb konstruktőrök közé tartozik Olaszországban, s nem meglepő, hogy mivel a forgatásos talajművelésre helyezik a hangsúlyt, ekéik akár 1 méteres munkamélységig is használhatóak, ami kuriózumnak számít a talajművelő eszközök piacán.

A MORO Aratri filozófiája: kiváló minőségű nyersanyagok, maximális szilárdság, megbízhatóság és a gazdák igényeihez való alkalmazkodás.

A gyártó több szabadalommal is rendelkezik. Ilyen például a Compact-System, melynek esetében mind az eke, mind pedig a kultivátor összecsukható, így a gépek súlypontja közelebb kerül a traktorhoz, azaz nem kell nagyobb erőgép, mint ami a vontatáshoz szükséges. A rendszer segítségével a 11 késes lazítót például 2,5 méteresre lehet összecsukni, amely nagyban megkönnyíti a közúti fuvarozást. Egy másik szabadalmuk a Transport-System, amely egy egyedi szállítási és mélységállító rendszer, segítségével a gépet gyorsabban lehet munkapozícióba állítani.

A MORO Aratri termékek prémium minőségűek, kiváló ár-érték arányt képviselnek, a paletta nagyon széles, így minden gazdálkodó megtalálhatja a számára szükséges ekét, lazítót, vagy kultivátort.

A MORO Aarati ekék jellemzői:

  • MPV 1 vasú, extrém mélyszántó eke akár 110 cm munkamélységgel
  • XFS tarlójáró ekecsalád, 240-500 LE-s erőgépekhez
  • DRAGON félig függesztett ekék 4-9 vasú tarlójáró, vagy barázdás kivitellel
  • RAPTOR függesztett ekecsalád tarlójáró, vagy barázdás kivitelben
  • WARRIOR hidraulikus munkaszélesség állítású függesztett ekék 2-6 kivitelben, több munkamélységű fejjel rendelhetők
  • STEP fokozatos munkaszélesség állítású függesztett ekék, 2-6 vasú kivitelben, többféle munkamélységet biztosító felszereltséggel
  • az ekék mindegyike felszerelhető acél, vagy szintetikus telekormány lemezzel, illetve réselt acél kormánylemezzel
  • az ekék felszerelhetők különféle előhántoló fejekkel, beforgató lemezzel, tárcsás csoroszlyával, valamint mélységállító kerékkel is

A munkagépek megtekinthetők a II. NAK Szántóföldi Napokon Mezőhegyesen szeptember 20-21-én az Agroázis standján, további információkért pedig az alábbi elérhetőségen lehet érdeklődni:

Osgyán László
email: laszlo.osgyan@agroazis.hu
tel.: 0630406-3347

Letölthető állományok
Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO