Moro Aratri gépek az AgrárgépShow-n

2020-01-20
Moro Aratri gépek az AgrárgépShow-n

Idén is megrendezésre kerül a magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye, az AGROmash EXPO - AgrárGépshow, 2020. január 22-25. között. Az Agroázis Cégcsoport az A pavilon 101D standján várja az érdeklődőket, de addig is összegyűjtöttük, hogy szántóföld divíziónk milyen gépekkel fogja tiszteletét tenni a rendezvényen!

A Moro Aratri filozófiája a kiváló alapanyagok, szilárdság, maximális megbízhatóság, alkalmazkodó képesség az egyedi igényekhez, és a részletekre való figyelem. Több szabadalom is mutatja innovatív, fejlesztő munkájukat, valamint a márka mezőgazdaság iránti elkötelezettségét is. Az idei AgroMash Expo-ra ezúttal a Moro Aratri márka lazítóját és váltvaforgató ekéjét is magunkkal visszük.

 

Moro Artari Spider 5M250 lazító

Kínálatunkban a Moro Aratri Spider talajlazítók kiváló minőségben, széles választékban állnak rendelkezésére a gazdálkodóknak a fenti kritériumoknak megfelelve. A Spider gépcsalád jellemzője, hogy kiemelkedő minőségű anyagból készülnek, mindegyik géphez kapható lezáró henger, amely elengedhetetlen egysége a gépnek a talajnedvesség tartalom megőrzése érdekében. A gépek 3 vázmagassággal készülnek: 70-180 LE közötti Spider S sorozat 71 cm-es vázmagassággal, 50 cm munkamélységgel, 110-240 LE között a Spider M sorozat  78 cm-es vázmagassággal, 55 cm munkamélységgel és 150-600 LE között a Spider G/X sorozat 92 cm-es vázmagassággal 65/60 cm munkamélységgel készül.

A lazítókések előre ívelt kialakításúak és két sorban vannak felszerelve a robosztus vázszerkezetre, amelyhez két soros tüskés hengert csatlakoztathatunk, kiviteltől függően hidraulikus állítással. Minden lazítóegységre felszerelt szárnyas kések alkalmazásával, még hatékonyabb munkát végezhetünk. A lazítókések túlterhelés elleni biztosítását szakítócsavar biztosítja.

Alapkivitelben a hátsó hengersor és a kések helyzete közti különbséggel lehet a munkamélységet beállítani, de mélységállító kerekekkel pontosabb mélységtartást érhetünk el. A hengersor beállítása hidraulikával történik. A kettő sorban elhelyezett sűrűbb késosztásnak és a jó minőségű kétsoros tüskéshengernek köszönhetően a munkaminőség kimagaslóan jó, mind a lazítás mind a talajfelszín elmunkálása tekintetében. A lazító oldalain kialakuló bakhátak elkerülése érdekében a gépek felszerelhető oldalsó terelő lemezekkel.

A kiállításon egy Spider M sorozatú lazítót állítunk ki, mely 2,5 m szélességű, 5 késsel szerelt és hidraulikus állítású dupla tarajos henger biztosítja a talaj lezárását.

 

Moro Aratri Step 14A 4 fejes váltvaforgató eke

A váltvaforgató eke kínálat rendkívül széles, ami magában foglalja a hat sorozatot, amin belül megtalálható az 1 vasú rigolírozó ekétől (MVP) a 9 vasú féligfüggesztett ekéig (DRAGON), tarlónjáró (XFS, DRAGON, RAPTOR) vagy barázdás kivitelben különféle változatok. Ezzel 35 LE-től 550 LE tartományig minden igényre, talajviszonyra megvan a megfelelő ajánlat.

A kiállításon a STEP csapos fogásszélesség állítású, acél tele kormánylemezzel, előhántó fejekkel és mélységállító átbillenős kerékkel szerelt 4 vasú váltvaforgató ekét mutatjuk be, ami 140-180 LE közötti traktor kategóriához megfelelő.


Várunk minden kedves érdeklődőt az idei AgrárgépShow-ra, az Agroázis Csoport A pavilon 101D standjához!

Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO