Különleges öntözési megoldások az Agroázis Kft. kínálatában!

2021-10-14
Különleges öntözési megoldások az Agroázis Kft. kínálatában!

A környezetvédelem és a mezőgazdasági piacon fennálló verseny elősegíti a hatékonyabb öntözőberendezések kifejlesztését, ezáltal ésszerű és felelősségteljes víz- és energiafogyasztás történik.

Az Agroázis Kft.-nél kiemelkedően nagy hangsúlyt fektetünk az energia- és víztakarékos, hatékony öntözési megoldások tervezésére és kivitelezésére. Az RKD-val (spanyol öntözőgépgyártó) karöltve folyamatosan törekszünk az új termékek fejlesztésére és a meglévők tökéletesítésére.

 

 

 

 

 

 

SWING overhang

A SWING overhang a piacon egyedülálló, az öntözőgép végére felszerelt, automatikusan beforduló szárny, amely a különleges terepakadályok esetén is (házak, oszlopok, erdők) biztosítani tudja a maximális öntözhető területet.

A szárny maximális hossza 30,6 m, és minden RKD modellen használható 596 (5 9/16 ”-141,3 mm) átmérőtől. Továbbá nyomásfokozó szivattyúval és vízágyúval további 25 m-rel növelhető az öntözési hossz, így további több mint 55 m válik öntözhetővé.

CORNER-kar

Az RKD másik újdonsága a CORNER-karos körforgó öntözőgép. A körforgó öntözőberendezés hasznos öntözhető területe növelhető meg vele, így akár 95%-os lefedettség is elérhető ezzel a modellel. A GPS helymeghatározás, a Siemens vezérlés és a gép robosztus kialakítása biztosítja a megbízható működést.

DROP SPAN

Az RKD öntözőgépek másik speciális terméke a DROP SPAN. Ez a körforgó öntözőgépek végéről lecsatolható tagokat jelenti. Pár perc alatt le- és visszacsatolhatók a gép végén lévő tagok, tetszőleges hosszúságban.

HYDRAULIC MONOSPAN

Az RKD HYDRAULIC MONOSPAN a víz energiáját használja. Ennek a különleges megoldásnak az előnye, hogy semmilyen villamos energiára nincs szüksége a gép mozgásához, csupán a víznyomásra. Egyszerű egy tagos körforgó öntözőgép, amelynél az öntözhető terület sugárirányban elérheti a 133,4 m-t (59,4 m alapgép + 24 m vagy 30 m túlnyúló szakasz + 20 m vízágyú rásegítés), ami ebben a változatban a legoptimálisabb konfiguráció. A hasznos öntözött terület így elérheti a 4 ha-t is. A mechanikusan történő kialakítás miatt nincs szükség villamos eszközökre (villanymotor, szekrény, elosztók, kábelek), ezért tökéletes választás a villamos hálózattól távoli területekre. Ezen kívül nagy előnye még az egyszerű működés, működtetés és felépítés.

Hígtrágyás megoldások

Bizonyos RKD modellekre kínáljuk a saját fejlesztésű kettős felhasználhatóságú hígtrágyás és tisztavízes kijuttatásra is alkalmas rendszerünket. Itt külön KPE csövön és hagyományos ütközőlapkás szórófejeken történik a hígtrágya kijuttatás. A rendszerhez rendelhető továbbá egy saját fejlesztésű duplaszűrős visszamosató rendszer is a zavartalan működéshez.

 

Egyedi öntözőtelepek

Vállaljuk egyedi öntözési feladathoz és területi sajátosságokhoz illeszkedő öntözö telepek kivitelezését is saját fejlesztésű villamos vezérlésekkel, egyedi szivattyú és vízkivételi megoldásokkal.

 

Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO