HARDI INTERNATIONAL A/S

2019-08-13
HARDI INTERNATIONAL A/S

A HARDI INTERNATIONAL A/S egy nemzetközi cégcsoport, amelynek alap filozófiája a felhasználói igények olyan minőségi termékekkel történő kielégítése, amelyek biztosítják a növényvédőszerek hatékony, pontos és precíz kijuttatását. A világ minden részére kiterjedő disztribúciós és értékesítési hálózatunk több mint 100 országban van jelen, ahol vállalatunkat importőrök, márkaképviselők és viszonteladók képviselik.

A dán Hardi vállalatot 1957-ben egy kertész - Hartvig Jensen-  alapította, mivel minőségi permetezőre volt szüksége. Néhány évvel később a cég fejlődése nyomán jelentős beruházással megépült a koppenhágai gyártóüzem.

A vállalat az eltelt több mint 60 éve alatt a permetezőgép-gyártás meghatározó szereplőjévé vált. Kínálatában a legkisebb kézi és háti permetezőtől, az ültetvényes és kommunális gépeken át, egészen a szántóföldi függesztett, vontatott és önjáró permetezőgépekig kínál megoldást.

1957 óta a HARDI elkötelezett az iránt, hogy a termékeivel megfeleljen a hatékony és precíz növényvédelemre vonatkozó, folyamatosan szigorodó elvárásoknak. A HARDI a növényvédőszer-kijuttatási technológiák terén irányadó piaci szereplő. Ennek a pozíciónak az eléréséhez elengedhetetlen fontosságúak a folyamatos fejlesztések és az innovációk. A HARDI elkötelezett a növényvédelem hosszú távú jövője iránt.

Az Agroázis 2014 óta importőre a Hardi márkának Magyarországon. Az új gép eladás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a Hardi alkatrészek forgalmazására és a garanciális szerviz mellett a korosabb Hardi gépek karbantartására, javítására is.

Hardi
Képek száma: 7 db
Hardi
Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO