AGROÁZIS - PROFESSZIONÁLIS PARTNER A GAZDÁLKODÁSBAN

2016-10-10
AGROÁZIS - PROFESSZIONÁLIS PARTNER A GAZDÁLKODÁSBAN

Szántóföld, vízgazdálkodás, szőlészet-borászat komplex termékkínálat és szervizszolgáltatások.

Az Agroázis Kft. 1994-ben alakult, az elmúlt több mint 20 év alatt a mezőgazdaság és a hozzá kapcsolódó feldolgozóipar kis és közepes méretű vállalkozásainak, termelőinek, illetve a kommunális vállalkozásoknak megbízható partnerévé vált. Kezdetben öntözéssel, belvízproblémák megoldásával foglalkozott, illetve szőlészethez, borászathoz kapcsolódó gépeket kínált. 10 évvel ezelőtt lépett az öntöző- és szivattyútelepek kivitelezésének piacára, mely területen mára meghatározó szereplővé vált. 2014- ben pedig szántóföldi munkagépekkel és telepi berendezésekkel bővítette termékpalettáját.

Kínálatában a világ vezető vízgazdálkodási, szőlészet-borászati és szántóföldi gépeket gyártó cégeinek termékei találhatóak meg. Valamennyi forgalmazott márka és termékkör esetén biztosítja a gyors, akár azonnali alkatrészellátást, hiszen a piacon fellelhető egyik legnagyobb raktárkészlettel rendelkezik. A vállalat magas színvonalú szervizszolgáltatást biztosít az általa forgalmazott márkákra Magyarország egész területén.

Vízgazdálkodás

Az öntözőgépek kiterjedt típuskínálata mellett az Agroázis rendelkezik az ország egyik legszélesebb körű szivattyú választékával, amit ráadásul raktárról rendelés után azonnal, akár már másnap ki is szállít. Szintén az egyik legnagyobb raktárkészletet biztosítja gyorskapcsolású horganyzott öntözőcsövek, illetve öntözési szerelvények tekintetében. A vállalat 10 évvel ezelőtt bővítette szolgáltatási körét: öntöző- és szivattyútelepek generál-kivitelezésével, illetve felújításával is foglalkozik, valamint vállalja nagy átmérőjű csőhálózatok gyártását és telepítését. Az Agroázis az utóbbi tíz évben, köszönhetően professzionális munkáinak, a piac megkerülhetetlen szereplője lett. Büszkén forgalmazzuk -a teljesség igénye nélkül- az alábbi márkákat: RKD lineár- és kör-forgó öntözőberendezések, Marani öntöződob és robbanómotoros szivattyúk, Veneroni propellerszivattyúk, Cadoppi, Calpeda, Rovatti, Water Technologies, Zanni, Zenit, Evak, PM Frog szivattyúk. Ha víz, akkor Agroázis!

Szőlészet-borászat

A szőlészet-borászat üzletág kínálatában a szőlészeti és szőlőfeldolgozási gépek mellett az elmúlt években a borászati gépek és komplett pincetechnikai berendezések is megjelentek. Az Agroázis a piac vezető gyártóinak termékeit forgalmazza, többségüknek kizárólagos forgalmazója. Az osztrák Voestalpine “leova” márkájú szőlőoszlopainak széleskörű palettáját kínálja, de fontos hangsúlyozni a Hardi szőlészeti permetezőgépeket, csakúgy, mint a Strazzari szőlőszállító pótkocsikat, átfejtőgaratokat, szivattyúkat, vagy akár az Alma szőlőkombányt, illetve az Olmi és a Collard ültetvényápoló gépeket; de teljes termékpalettánkért kérjük keresse fel honlapunkat. Legyen szó a szőlészet-borászat bármely lépéséről, az Agroázisnál biztosan talál rá megoldást!

Szántóföld

A vállalat 2014-ben szántóföldi munkagépek, valamint telepi berendezések forgalmazásával és professzionális szervizelésével bővítette termék- és szolgáltatási körét. Kínálatában a szántóföldi művelés legmegbízhatóbb márkái képviseltetik magukat, úgymint Hardi, MaterMacc, Dondi, és így tovább. Valamennyi forgalmazott termék esetén biztosítja a teljes gyári alkatrészellátást, hiszen ezekből az ország egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkezik, ami mellett professzionális szervizszolgáltatást is nyújt. Szántóföldi gép, alkatrész vagy szerviz? Az Agroázisra számíthat!

Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO