A permetezőgépek doktora – szervizel, alkatrészt biztosít és vizsgáztat is

2020-03-06
A permetezőgépek doktora – szervizel, alkatrészt biztosít és vizsgáztat is

Köztudott a gazdálkodók körében, hogy a legdrágább gép az, ami meghibásodás miatt áll a szezonban. Ezeket a kényszerpihenőket csak megfelelő minőségű alkatrészek beépítésével, folyamatos karbantartással, szezonban pedig gyors, precíz és megbízható szervizpartnerrel lehet minimálisra csökkenteni. Mindebben segít az Agroázis!

Kiemelten fontos a kényszerpihenők rövidítése növényvédelmi gépek esetében, hiszen a permetezéshez szükséges idő sokszor rendkívül szűkös, miközben a kártevők és a betegségek nem várnak napokat az alkatrészekre, javításokra. Az Agroázis szakemberei mindezzel tisztában vannak, így a 10 fős, képzett szervizcsapat villámgyors segítséget tud nyújtani.

A Hardi permetezőgépek tulajdonosai számára bizonyára nem ismeretlen a márka forgalmazását is ellátó cég, hiszen a dán növényvédelmi eszközök magyarországi karbantartását és szervizelését nagyrészt az Agroázis végzi. Nem véletlen ez a kimagasló arány, hiszen a termelők tisztában vannak vele, hogy a megoldásra nem kell napokat várni, nagy a raktárkészlet, és a szervizes autók is rendkívül jól felszereltek, így a legtöbb problémát hamar orvosolják az Agroázis szakemberei.

 

 

De ugyanez a helyzet más gyártók permetezőgépével, talajművelő- vagy vetőgépével is, hiszen a vállalat márkafüggetlen szervizt üzemeltet. Ráadásul a szezonban esti és hétvégi ügyeletet is tartanak, a legaktívabb időszakokban tehát szélsebesen reagálnak a gazdálkodók hívására. A még nagyobb biztonság érdekében lehetőség van átalánydíjas, vagy „feltöltő” keretszerződés kötésére is, ami „azonnali” javítás megkezdést biztosít.

 

Esti és hétvégi ügyelet a gyors megoldások érdekében.

 

Alkatrészigény? Megoldás akár 24 órán belül!

Bár az Agroázis jelentős raktárkészlettel rendelkezik, és a legtöbb kiegészítő azonnal rendelkezésre áll, természetesen előfordulhat ritkábban észlelt probléma, vagy alkatrészhiba is. A gépeknek viszont ekkor sem kell hosszú napokig állnia, hiszen a délután 15 óráig leadott rendeléseket akár már másnapra ki tudják szállítani, ráadásul, indokolt esetben közvetlenül a partnerhez is érkezhet a küldemény. Mindennek köszönhetően, a gépleállást jellemzően 24 órán belül megoldja a szakképzett, gyors és profi szervizcsapat!

 

Új Hardi permetezőgépek – hosszú távra

Az Agroázis, hivatalos Hardi forgalmazóként, az új gépek értékesítésekor is különös figyelmet fordít az utógondozásra, a partnerek számára segítséget, szaktanácsadást nyújtanak (akár telefonon is), valamint oktatásokat is tartanak, hogy a gépekkel minél kevesebb probléma legyen a későbbiekben.

Még a kedvező óra- és kiszállási díjak mellett is, a termelőknek nyilvánvalóan az az érdekük, hogy eszközeik mindig tökéletes, munkára kész állapotban legyenek. Ennek szellemében fogalmazódott meg a cég egyik legfontosabb hitvallása: „mi egy helyre, nem csak egyszer szeretnénk gépet eladni”. Az Agroázis számára Partnereik elégedettsége a legfontosabb, ez pedig egyértelműen rendkívüli népszerűségének és sikerének a kulcsa.

„Mi egy helyre nem csak egyszer szeretnénk gépet eladni”

 

Értékesítés, szerviz és vizsga egyetlen helyen

Valószínűleg minden termelő tisztában van vele, hogy az új előírások értelmében szükség lesz a permetezőgépek műszaki állapotának időszakos felülvizsgálatára. Erre reagálva, és a Partneri igényeket szem előtt tartva, az Agroázis is létrehozza saját vizsgabázisát, hogy a termelők az alkatrész- és szervizszolgáltatás mellett, a bevizsgáláskor is profi, felkészült csapattal találkozhassanak.

Az Agroázis nagy előnye, hogy az ellenőrzés során feltárt hiányosságokra a „permetezőgépek doktora” akár helyben is megoldást kínálhat, amivel a vizsga sikeressége biztosítható. Ettől függetlenül az Agroázis azt javasolja, hogy a tulajdonosok, üzemeltetők hagyjanak elegendő időt a növényvédelmi gépek felkészítésére.

A permetezőgépek időszakos felülvizsgálatára is lehetőség lesz az Agroázisnál.

 

Mit nyújt az Agroázis a gazdálkodóknak?

- Hardi alkatrészek teljes gyári palettáját, kedvező áron.
- Egyéb permetezőgép, talajművelő- és vetőgép alkatrészeket, kedvező áron.
- Szezon előtti átvizsgálást, átalánydíjas szervizszolgáltatást.
- Nagy készletet, rutinos, képzett kollégákat.
- Gyors kiszolgálást, a készleten lévő alkatrészek kiszállítását akár már másnapra is.
- Alkatrész- és szervizügyeletet.
- Permetezőgép-bevizsgálást és vizsgáztatást.

 

Az Agroázis egyéb, kiemelt szolgáltatásai:

- gépátépítések
- kerethossz átszerelés
- szakaszbővítés, szakaszok hosszának változtatása
- fődarabok felújítása
- elektronikacsere

A kedvező óra- és kiszállási díjai mellett, az Agroázis szaktanácsadással is Partnerei rendelkezésére áll. Hívja bátran az Agroázist akár délután és hétvégén is, a permetezési munkák ideje alatt!

Alkatrész ügyben illetékes: Szekendi Péter: +36 30 249 5894
Szerviz ügyben illetékes: Kovács László: +36 30 399 2506

Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO