Ingyenes a permetező mérés regisztráció

2020-03-20
Ingyenes a permetező mérés regisztráció

 

 

 

 

Az Agroázis-MON Kft. nemcsak a gépek javítását, alkatrész ellátását végzi, hanem a Növényorvosi Kamara Növényvédő Gép Ellenőrző Állomásai hálózatának keretében az időszakos műszakivizsgát is Győr-Sopron-Moson, Komárom-Esztergom Megyében, illetve Veszprém, Fejér megye egyes területein.

 

 

 

 

 

 

 

Tisztelt Termelő!

 

 

Ön korábban bejelentkezett permetező gép időszakos műszaki felülvizsgálatára. Ez minden 2020-ban már öt évnél idősebb gépesetén kötelező, még a permetezési napló megnyitása elött.

 

Amennyiben idő közben nem került értékesítésre az eszköz,illetve nem történt meg a mérés, javasoljuk, hogy a regisztrációt ismételje meg, ingyenesen. (Itt lehet megrendelni a vizsgálatot)

 

Az Agroázis-MON Kft. nemcsak a gépek javítását, alkatrész ellátását végzi, hanem a Növényorvosi Kamara Növényvédő Gép Ellenőrző Állomásai hálózatának keretében az időszakos műszakivizsgát is Győr-Sopron, Komárom Megyében, illetve Veszprém, Fejér egyes területein.

 

A bejelentkezést, vagy a vizsgát a NÉBIH ellenőrzi, és ennek hiányában büntet. A vizsgára bejelentés, három éves türelmi időre ad lehetőséget! A vizsgát az erre kiképzett és jóváhagyott vállalkozások végezhetik, általában a megrendelő telephelyén, vagy annak közelében. A megrendeléshez szükséges FELIR szám, (amennyiben nincsen, itt talál részleteket), a tulajdonos, a permetezőgép és fúvókák adatai.

 

Ne válassza a bírságot, rendelje meg a vizsgálatot!

 

A vizsgára felkészítésben típustól függetlenül rendelkezésre állnak szakembereink.

 

43/2010. (IV.23.) FVM rendelet 35. § (12)

Az öt évnél idősebb, nem felülvizsgált vagy felülvizsgálaton nem megfelelt növényvédelmi géppel növényvédelmitevékenységet végezni tilos.

 

Ha olyan permetezője van, aminek számláján „alkatrész” értékesítés van,  vagy nincsen típusminősítése (nem adtak a számla mellé minősítést, és/vagy háromszög matricát)

 

Jogszabályba ütközik olyan gép üzemeltetése, ami új, de a számla szerint „alkatrészként” került értékesítésre, illetve amelyik gépnek nincsen érvényes magyarországi típusminősítése.

Előbbi esetén az üzemeltető, utóbbi esetben a forgalmazó számíthat büntetésre.

 

Ne használjon „alkatrészként” vásárolt eszközt, vásároljon újat, vagy vizsgáztatott használt gépet. (Szívesen állunk rendelkezésre, nézze meg honlapunkat, vagy kérjen ajánlatot.)

 

Ki vizsgáztathat?

 

Olyan vállalkozás, aki szerepel a NÉBIH regisztrált vizsgabázisai között. Fontos, hogy a vizsgáztatás szakszerű és előírásos legyen:

 

43/2010. (IV.23.) FVM rendelet 35. § (2)

A felülvizsgálati eljárás meg kell, hogy feleljen a mező -és erdőgazdasági gépekhez kapcsolódó, használatban lévő permetezőgépek ellenőrzéséről szóló MSZ EN ISO 16122-1:2015, MSZ EN ISO 16122-2:2015, MSZ EN ISO 16122-3:2015 és az MSZ EN ISO 16122-4:2015 szabványnak.

 

A Növényorvosi Kamara Növényvédő Gép Ellenőrző Állomásai megfelelnek a törvényi előírásoknak és szakszerű, ellenőrzött keretek között végzik munkájukat. A felülvizsgálat ide kattintva megrendelhető.

 

További információk:             jogszabályi környezet

                                               FELIR szám igénylés

                                               vizsgáztatás megrendelés

                                               árak, fontos információk, nyomtatványok

Telefonon is szívesen állunk rendelkezésre a megrendeléssel kapcsolatban:

Bors Nikolett +36-305482230

 

Vizsgálat bemutatása video itt.

Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO