Hardi Navigator Classic permetezőgép már rendelhető

2018-10-01
Hardi Navigator Classic permetezőgép már rendelhető

Hardi Navigator Classic permetezőgép már rendelhető

A jól bevált permetezőgép: bizonyított műszaki megoldások, megbízható üzemeltetés.

A NAVIGATOR Classic erősített vázszerkezete a nagy sebességű növényvédelmi kezelésekre és a legnagyobb igénybevételt jelentő szántóföldi és közúti viszonyokra lett tervezve. Ez a típus opcionálisan a beszerzés utáni években is bővíthető-fejleszthető, személyre szabott precíziós igényeknek megfelelően.

 A gép rendkívül egyszerűen kezelhető, a kezelőszervek jelentősen lerövidítik a permetezőgép beállításához és működtetéséhez szükséges időt. A gép szíve a jól ismert Hardi 464 zsírkenésű membránszivattyú, amely akár szárazon is járatható károsodás nélkül. A NAVIGATOR Classic nyomtávja gyorsan, fokozatmentesen állítható.

 A csúcsminőségű, kormányzott vonórudas IntelliTrack nyomkövető rendszer szűk, 6 m-es fordulási sugarat tesz lehetővé. A fejlett elektronika, a proporcionális szelep és a két nagyméretű hidraulikus munkahenger kombinációja biztonságos és pontos nyomvonalkövetést biztosít. Az IntelliTrack integrált biztonsági funkciót tartalmaz. (Ha a traktorkezelő pl. 15 km/h sebességnél próbál meg 90° fokos fordulót végrehajtani, akkor az IntelliTrack rendszer automatikusan feldolgozza az adatokat, és egyenesbe kormányozza a vonórudat, hogy megelőzze a borulást.)

 Az AutoSlant aktív keretszabályzó rendszer egy kis bekerülési értékű, egyszerű és precíz ultrahangos keretszabályozó rendszer. Lényege, hogy a nagy sebesség és nagy munkaszélesség mellett egyenetlen talajviszonyok esetén is folyamatosan biztosítja az optimális permetezési magasságot, egyidejűleg követve a talaj, és a kezelt felület felszínét.

 A DynamicFluid4 nevű forradalmi folyadék szabályzó rendszere már alapfelszereltségként biztosítja a jól ismert Hardi precizitást.

 A DELTA kereten alkalmazható automata szórókeret szakasz vezérlés nagy kezelési kényelmet nyújt, és jelentősen csökkenti a gépkezelő munkaterhelését, valamint 5%-os, vagy esetenként nagyobb dokumentált vegyszer megtakarítást biztosíthat.

 A NAVIGATOR Classic kiváló választás azok számára, akik nagy teljesítményt és megbízható, ismert műszaki megoldásokat keresnek.

Keresse az Agroázis munkatársait a személyre szóló NAVIGATOR Classic ajánlatokért!

Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO